aynı yerden ben de 16 aldım aralık ayında ve 96 şu an şarjı. ilk 4-5 ay sonrası o kadar dikkat etmedim açıkçası kullanıma ama yine de temiz kullanıyorum. oyun vs. oynamam hiç yalnızca sosyal ağ iletişim. ısınma deseniz onu da yaşamadım, cihaz özelinde sorun olabilir hocam
bence %4 azalma normal çünkü ekran sürem çok yüksek
Garantiye göndersem bakıyorlar değil mi üstad bilginiz var mı
Al bi samsung A57 kafan rahat etsin.
S24+ çok övdüler ona bakıyorum valla dediğinize de bakacam sağ olun
Uzun zamandır iPhone kullanmıyorum ama şuanda telefonum iPhone 17e. Amazondan 6 ay önce aldım ve günlük sosyal medya, internet, video çekimi vs. işlerinde kullanıyorum. İşlemciyi yoracak kullanımım yok. Şuanda %100 pil sağlığı.
Maşallah üstad benimki de 2-3 ay öyleydi sonra ne oldu anlamadım garantiye gönderecem sanırım.
Dusuk güc modunu acıp kullanın hocam
Deneyecem sağ olun
Hocam bence normal değil sizin kullanınızın min 2 katı kadar vakit geçiriyorum nerdeyse 1 yıl olacak fakat pil yüzdem hâla 100
——
şimdi kontrol ettim 98 olmuş
-
Sizin devir sayısı kaç acaba ?
Devir sayısı 368 yüzde 94 pil sağlığı
Hocam ben 2021'den beri iphone 13 kullanan biriyim hiç değişmedim 77 suanda benim cihazımdaki , yazın genel olarak bütün iphone'lar cok ısınıyor ondan dolayi cok kasma derim ısınma derdini. fakat pilniz cok hızlı dusmus.
Teşekkür ederim yorumunuz için helal olsun bu arada 5 yıl değiştirmemişsiniz darısı bana artık ömürlük diye almıştım ben de bu cihazı