Nisan'da boşandım Boşanmayı esim istedi. Üstünden dört buçuk ay geçti. Herkes "zamanla geçer" diyor, ben de öyle sanıyordum ama geçmiyor.
Gündüz işe gömülüyorum, aklıma gelmiyor. Akşam eve gelince başlıyor. Bazen sebepsiz yere göğsümde bir şey sıkışıyor, oturup öylece kalıyorum.
Buraya yazmamın sebebi bir çözüm aramak değil belki. Sadece içimde tutmaktan yoruldum.
Aynısını yaşayan var mı? Sizde ne zaman hafifledi?
Dostum sana kendi durumumdan bahsedeyim Böylece teselli olur Ben evlendim hem de çok severek evlendim 6 yıl süren bir aşk hikayesinden sonra evlendik Kıbrıs'a balayına gittik Aqua Park'ta henüz 3 günlük evliyken geçirdiğim kaza sonucu boyundan altım Felç kaldı Ki o zamana kadar haftada 3 gün sporunu yapan hafta sonları bord kaymaya giden falan ekstrem sporlara meraklı bir adamdım Ilk yıllar herkes yanımda oldu ama sonra bu hastalığın zorlukları öyle zor ki buna karım bile dayanamadı bırak ailem bile dayanamadı
tek yanımda kalan annemdi ( bir de köpeğim ) onlarıda kaybettim toprağa verdim. Şu an tek başıma yaşıyorum emin ol hayatta çok daha büyük dertler var sağlığın yerindeyse Her şey geçecek bir gün yine yuva kuracaksın her şeyi unutacaksın belki de, sağlığın yerindeyse kafaya başka takılacak hiçbir şey yok.