Küfür etseniz daha masum olurdu, üslubunda sizin yazdığınıza göre. O dönemde (açın konularımı o dönemi görürsünüz ) borsa üzerinde bir çok cevabım ve konum mevcuttur.
Krediyi nasıl çektim?
Ne yaptım?
Nasıl nerede değerlendirdim?
Bunların hepsini 2 dk da anlattım zaten.
Ekrandan okudmadım, insanlara doğru kelimeleri kullanmak için 2 dk lık video için kaç kere tekrar ettim.
Siz söyleyin sorduğunuz soruların hangisine cevap yok!
Yani hiç bi şey demiyorum hocam gördüm konunuzu bi faydamız olsun 1 tık fazla olsun dedim izledim ve dikkatimi çeken hatalarınızı söyledim. Vakit ayırıp size olumlu bi şey kazandırmaya çalıştım ama teşekkür edeceğinize saygısızlık yapıyorsunuz.
Demin onları anlattım zaten diyordunuz şimdi özel hayatınızı anlattığınız kısımlardan bahsediyorsunuz, eski videolarınıza referans gösteriyorsunuz ? Sizin bütün videolarınızı mı izleyelim hocam anlamadım ? bi videonuzu izledim kredi çektim aileme bişeyler aldım diyorsunuz. Aferin büyük iş👍🏽 web camde oturup günlüğünüzü okumuşsunuz mu diyelim ne diyelim ?
Tekrar kolay gelsin. Siz bu yoruma katlanamıyorsunuz YouTube kurtlar sofrası ne yorumlar gelecek belki, alıngan bünyelerin yeri değil orası haberin olsun.