vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acıklama yapmalarına gerek yok ki yonetım forum kurallarınında acıkca belırtmısler. size birde gelip özellikle konunuzu kapattık şu bu sebeplerden dolayı diye acıklama yapamaz direk kural ıhlalı dıye ozet bılgı gecer . ve vakıf degilsiniz . dernek degilsiniz kısacası yardım kurulusu degilsiniz bir kazanc olmadan birini veya birilerini ortak alıyorum deyip buna da ticaret degil diyemezsiniz . 1 krs dahi olsa karsılık lı bır maddı bir kazanım söz konusu olacak . lısans konsuna gelınce de para telep etmedım dıyorsunuz ama lısans alması ıcın sart kosuyorsunuz en basitinde burda bile nakit konusu geciyor sonucta o arkadas para verım lısans verıp ortaya bır sey koyuyor kı sızden karsılık belkıyor kısacası bu kurallar sızı bızı ve tum r10 net aılesının korumak amaclı alınan tedbırlerdır
Tamam teşekkürler zaten iki üst mesajımda anlattım eski bir üye detaylıca kuralları açıkladı ticaret yasaktır derken o kural sadece birinden ödeme karşılığı hizmet sunmak için değilmiş herhangi bir alım satım masraf dahil kurallarmış görevliden daha düzgün bir açıklama yaptığı için anladım