Benim tamamen söylediğim kitle yapay zeka ile next next next yaparak dışarıya hizmet verenler hocam. Benim müşterilerim var düzenli çalıştığım. Ben onlara prompt nasıl verilir, hangi araç işini görür gibi şeyler gösteriyorum zaten. Çünkü yapmak istediği her şeye zaten para vermesi imkansız.
Ayrıca yazılımcı olarak konuşuyorum, gerçekten bir yazılımcı ile çalışmak çok zor. Denendi onaylandı
Aynen hocam katılıyorum, ama yazılımcı olupta bindereden su getirende oluyordu. Ben 2018 wordpress e ticaret site teması arkadaşın sitesine almıştık valla temacı bir yağ yakıyordum sorma sonuçta adam siteni yapacak şimdi adama ters bir laf etsen yandı çukurova yandı kolluk yazılımcılarda kıllık yazılımcılarda idi, adamlar bırak yaklaşmayı muhattap olmuyolardı, benim gözümde doktorluktan daha üst meslek gibiydi yazılım işi, düşünsene google kendine yazılımcı bulmak için google gerekli yerlerine bug ekler bulan zaten google USA işe girerdi, bu şekilde yurt dışına gidenler olmuştur. Şimdi o işi yapay zeka yapıyor. Bir evren bir galaxi karadelik içine girmiş gibi oldu değil mi. Belki 2023 te motor kazası sonucu bitkisel hayata giren bir yazılımcı 2026 uyanıp yeniden çalışmaya başlasa dicek ki abi ne oldu bu dünyaya yazılım sektörüne ne oldu. Şok geçirip tekrar entube edilecek vallahi de