rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizin gibi işin tabanından gelen kişilere saygım sonsuz, benim gibi yazılımcı olmayıpta bir şey yapanlar konusunda şunu söylim hocam 6 ay önce gemini ultra ile azura cast radyo yaptım, 6 aydır yüklediğim liste halen çalıyor, bir kez patlamadım hocam, linux sunucu üzerinden hayatımda hiç bir zaman bunny domain ddos saldırı önlemesi için işlem yapmamıştım tıkır tıkır çalışıyor kesilme yok hocam siz galiba daha kompike konulardan bahsediyorsunuz yapay zeka kullanıp patladığım hiç olmadı şu an ben kendi ihtiyaçlarım için geliştirme yapmaktayım hiç bir şekilde ticari ürün babında işlem yapmadım ihtiyacım yok o nedenle ekmek yiyen insanlara rakip olamam olmamam lazımda
Benim tamamen söylediğim kitle yapay zeka ile next next next yaparak dışarıya hizmet verenler hocam. Benim müşterilerim var düzenli çalıştığım. Ben onlara prompt nasıl verilir, hangi araç işini görür gibi şeyler gösteriyorum zaten. Çünkü yapmak istediği her şeye zaten para vermesi imkansız.

Ayrıca yazılımcı olarak konuşuyorum, gerçekten bir yazılımcı ile çalışmak çok zor. Denendi onaylandı