irmS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfirullah sinirlenmiyorum da garipsiyorum yani ticaretin anlamı bende başka bu görevlilerde başka görevliler konu paylaşmayı direkt ticaret olarak görüyor bir ara onları yapay zeka sanmıştım burayı kullanmayı öğrenince baktım gerçek insanlarmış yani okusalar anlarlarmış. Hiçbir konu paylaşılmasını istemiyorlarsa girişte o kadar kimlik fotoğraf isterken "1 Ay boyunca burada hiçbir şey yapamazsınız" yazsalar daha iyi olur ben buraya facebooktan tavsiyeyle geldim ne heveslerim vardı halbuki

Biz ne yaptık ben anlamadım ki 🤣
Yeni üyelerden 5 ticaret istemeleri ekosisteme de can veriyor. Bu biraz da ondan gerekli. Ayda 10K kişi kaydolsa ve 1K kişi 5 ticaret yapsa 1 milyon T.L. ek ticaret hacmi yaratır. Genelde 200 Lira'ya hizmet ya da ürün satan arkadaşlar faydalanır bundan. 5 ticaret istemenin temel sebebi de budur. Yoksa forumu çarpacak adam 1000 Lira'ya mı bakar

Sen dediğim gibi yap 5 ticaretini bekle süreni göreceksin bu forum sana neler katmış. Aylar sonra kendini benim gibi böyle bir konuda yazarken gördüğünde de ben aklına geleyim