Yıllar önce orada çalışmıştım ama şu an nasıl bilmiyorum. Çok iyii bir yer diyemem, orta seviye bir yer gibi.

Evde kalacaksan mutlaka ısı yalıtımı olmasına dikkat et. Isı yalıtımı olmasa bile sıcak kalacak bir ev olması gerekli.

Terzi olarak valiliğin yanında Mevlana terzi var, orayı öneririm. Belki evinden uzak olabilir. Halen duruyor mu bilmiyorum. Daha önce gittiğim 3 tane terzi sonra tekrar gelip ödeme yapsın diye bilerek düzgün yapmamıştı. Kısaca bu tür işletmelere dikkat et. Meydanda arada sırada bazı kızlar dolaşıyor, bazı kişilerin üzerine yürüyorlar, hiç birine bulaşma, yolunu değiştir, ciddiyim. Halen var mı bilmiyorum.

Kimse kimseye karışmıyor. Sen sadece doğru yolda olmaya bak.

Biraz pahalı bir yer gibi.

Gençleri yiğittir, delikanlıdır, güçlüdür, iyidir de. Yalnız herkese güvenme. Umarım doğru kişilere denk gelirsin. Sadece yaşını başını almış bazı adamlar geri kafalı gibi davranıyor. Tabii her yerde var böylesi. Genelde bana hep iyi insanlar denk geldi. Ama her zaman dikkatli, dürüst olmalısın. Her yerde olduğu gibi burada da iyiler, kötüler var yani. Bunlar herkes için geçerli.

Okuldan eve git gel. Dışarıdan da ihtiyaçlarını karşıla. Derslerine odaklanıp üniversiteyi bitir. Sosyal bir hayata dahil olma. Yani başarılı olmak için okuyup git.

Bence bu tür konuları kafaya takmadan doğru adımlarla akışına bırak. Yavaş yavaş hepsini çözersin zaten. Deneyim yaşamak daha doğru.