Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle siteler garibanın PC’sinde kasıyor hocam, dolayısıyla pek kullanışlı olmuyor.

Bence bu tarz bir ajansın müşteri konumlandırması ister istemez kurumsal firmalara kayar. Fiyatlar da buna paralel olarak yüksek olmak zorunda kalır.

Çoğunluktan para kazanmak zor. Marka bilinirliğiniz oluşmazsa, uzun vadede bu işin sürdürülebilirliği sıkıntıya girer.
Açıkçası çalışırken hep en kötü cihazda bile çalışabilecek şekilde ayarlıyorum, çok içeriğine burada kurallar gereği giremiyorum sanırım ama zamanında sadece tarayıcıdan girilen indirmeden oynanan bir oyun dahi yapmıştım, yani o mesela videodaki müze çoğu telefonda ortalama 50-60 fps civarı. Aklıma en kötü şu geliyor, madem genelde bu iş pahalı ve ortalama cihazlarda kullanışlı değil. Olabildiğince ortalama cihazları esas alarak yapıp fiyatı da normal sitelerin de altında vermek. Mesela örneğin bu yukarıdaki videodaki siteyi bir ressama 10.000₺ gibi bir fiyata verebilirim diye düşünüyorum.

Aşağıda bir içerik daha var örneğin, bu da tamamen threejs ile yapıldı tek başıma 4-5 ayda yapmıştım

https://www.instagram.com/p/Da0rS1zsoKv/