Merhaba, Türkiye'de Immersive siteler açan bir ajans vesaire bilen var mı? Ben ufak bir araştırma yaptım ama bulamadım, kendim bu açığı doldurmak için epeydir öğreniyorum birkaç güzel şey de yaptım ama nasıl pazarlanır kısmını hiç düşünmedim. Herhalde Türkiye'de pek alıcısı da yok, bu yüzden pazarlama konusunda bilgisi tecrübesi ya da fikri olan herkesin düşüncesine açığım.

Hero alanındaki boya fırlatma animasyonunda video yok, bir video webp'lere bölündü, scroll yaptıkça görsel değişiyor.
Tabloların önizlemesinde threejs kütüphanesi kullanılıyor
3d müze ortamı var, o alanda yürüme eğilme vesaire mevcut direkt olarak tarayıcıdan girilen 3d bir ortam, yine threejs ile yapıldı
responsive ayarları hepsi için var ortalama telefonlarda bile kasmıyor şu an için o müze dahil.
reklam gibi olmaması adına link vermeyeceğim önizlemeden bakabilirsiniz.

benim aklımda şöyle bir yöntem var, bu şablonu tamamen başka bir ressama uyarlamam her şey dahil en fazla 50 dakika sürüyor, hepsi dahil. günde 6-7 tane şablon hazırlayıp soğuk satış yapmak istiyorum. "sizin için böyle bir iş yaptık, bir toplantı ayarlayabilir miyiz?" gibisinden. belki de mantıksızdır, dolayısıyla fikirlere ihtiyacım var.

https://youtu.be/w2p50ZLoS8Y