Sorunum çözüldü benzer sorun yaşayanlar / yaşayabilecekler için özetle anlatayım. Çözüm için yüzlerce dolar vermenize gerek yok. Öncelikle tum kurallara uydugunuzdan, hesabın onayladığından emin olun. Benim durumumda hesabim onayli, uygulamalar reklama uygun, herhangi bir yasal sıkıntım yoktu.
Kendi adıma onaylanmış baska e-mail adresleri ile google ads, adsense hesaplarım vardı hepsini sildim.
Adsense community üzerinden ilgili kişilere ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadığım ve bize ulaşın bölümünde community e yönlendirdiği icin bize ulaşın kategorisini ödeme sorunları olarak seçtim. Bu seçimde size dönüş maili sağlıyorlar.
Dönüş mailinde ilgili kategoride olmadığımı bildigimi ama baska türlü ulaşamadığımı uzun uzun anlattım. Hesabıma ait publisher id, adsense customer id gibi id degerlerimi ve hesaptaki tüm hareketlerin gün ay yıl seklinde timeline cizeglesini (uygulama ekleme, uygulama onaylanma, uygulamaya gercek reklam id entegrasyon zamani vs) ekledim.
Gerçekten uzun ve detayli bir ingilizce mail sonrası bana dönüş yaptılar yeni bir çağrı kaydı oluştuğunu ve doneceklerini soylediler yaklasik 4 gün içinde reklamlar ready duruma geldi ve onaylandığına dair dönüş yaptılar. Umarım size de yardımcı olur