Madaxell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir şanssızım ki yani bir insan hayatima şahit olsa cidden int*har etmememin inanılmaz bir mucize olduğuna şahit olurdu basit şanssızlıklar değil her konuda her şeyde şans gerektiren yolunda gitmesi gereken her şeyde milyonda 1 ihtimaller başıma geliyor ne istersem olmuyor ne istemezsem oluyor elimde olmayan her konuda boyle harbi bıktım asla da dönmüyor bu şans yıllardır aynı düzeyde artık patladım buraya yazmak istedim

Geçmiş olsun hocam. Şuan buraya bunları yazabiliyor olman bile hâlâ mücadele ettiğini gösteriyor. Bazen üst üste gelen olumsuzluklar yüzünden beynimiz hayatımızdaki her şeyi kötü gidiyormuş gibi filtrelemeye başlayabiliyor. Belki şu an çözüm gibi gelmeyecek ama biraz kafanı dağıtacak şeylere yönelmeye, kendine yüklenmemeye çalış hocam.
İçine atma, konuşmak iyi geliyor. Burada da anlatmak istersen dinleriz. Umarım bundan sonrası biraz olsun yüzünü güldürür... Bir de bazen hayatla savaşmayıp, ona akıntı misali uyum sağlamak daha rahat hissettirebilir. Biraz bu taraflara yönelebilirsin.