dyrdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende tam tersi bir deneyim oldu hocam. CRM ve ERP’nin tek panelde çalıştığı, tamamen Azerice ve iş mantığı tarafında hata toleransı çok düşük olan bir projeyi yaklaşık 19 saatte tamamladı. Toplamda 39M civarı token tüketti ama projeyi baştan sona bitirdi. Şu an da ayrı bir bilgisayarda canlı loglar üzerinden güvenlik testleri yaptırıyorum. Gelen saldırı denemelerini tespit edip ilgili tarafı otomatik olarak kapatacak/izole edecek bir yapı üzerinde çalışıyor. Yaklaşık 4 saattir testte, şu ana kadar yalnızca 1 senaryoda açık verdi. Önümüzde yaklaşık 5 saatlik daha test süreci var.Token tüketimi gerçekten yüksek olabiliyor ama doğru workflow ve kapsamla çalıştırıldığında ben sonuç tarafında hâlâ oldukça memnunum. ve şu an grok üstünde araştırma yapıyorum ekstra projeler geliyor groka sadece güvenlik kısmını devredicem belki bi grok düşünebilirsiniz
Ben bir kaç firmayı koruyorum açıkçası ve claudenin güvenlik önlemleri aşırı saçma. Sadece obfuscation istediğimde bile reddediyor. bıktırdı. yoksa biliyorum ben de iyi olduğunu.