Site adresi: habersitesi.org
Sitenin aylık getirisi: 5.000 TL (Tanıtım Yazıları, siteyle ilgilenen ve üzerine düşen bir kişi mevcut gelirin 3-4 katını kazanabilir.)
Site News Kayıtlı mı? = EVET
Sitenin açılış tarihi: 05.12.2025
DA / PA Değerleri: 55 / 42
Adsense (Onaylı): Adsense mevcut ancak satışa dahil değildir.
Kategori / sitenin içeriği: Ulusal Haber Sitesi
Günlük hit sayısı: 1-5 (https://habersitesi.org/canli-trafik) Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı: 5 YIL
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik ile birlikte satılıktır.
Hosting dahil mi?: Hayır
Adsense dahil mi?: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı vb.) bir problem var mı?: Hayır
Ek bilgiler:
habersitesi.org, “haber sitesi” anahtar kelimesini doğrudan içeren değerli bir ana domaindir. Domain yaşı 5 yıldır ve News kaydı bulunmaktadır. Sitenin tüm altyapısı özel yazılımdır, hazır script veya tema kullanılmamıştır. Kullanılan yazılım ve sistem lisansı süresizdir.
Site üzerinden şu anda tanıtım yazılarından aylık yaklaşık
5.000 TL gelir elde edilmektedir. Ben siteyle çok fazla ilgilenip üzerine düşmediğim halde bu geliri elde ettim. Siteyle aktif olarak ilgilenecek, tanıtım yazısı satışlarını artıracak ve siteyi geliştirecek bir kişinin
aylık 10.000-15.000 TL seviyelerine çıkması mümkün olabilir. Satış sebebi: Üniversite eğitim masraflarımı karşılamak için siteyi satmam gerekiyor. Uzun süredir emek verdiğim bir proje olduğu için normal şartlarda satmayı düşünmezdim. Ancak eğitim giderlerim nedeniyle satışa çıkardım.
Satış fiyatı: 75.000 TL
Ciddi alıcılara canlı trafik, gelir ve site altyapısıyla ilgili gerekli bilgiler gösterilebilir.
İletişim WhatsApp: 0539 396 04 36