Hocam konuyu baştan sona okudum, fakat kafama takılan birkaç nokta var.

Profilinize girip sitenizi de incelediğimde, bahsettiğiniz platformun aslında kendi web siteniz/kurduğunuz sistem olduğu izlenimine kapıldım. Çünkü yaptığım aramalarda “Türkiye'de herkesin iş sattığı ve çağrıları otomatik olarak karşı tarafa yönlendiren” şeklinde tarif ettiğiniz, sektörün herkesçe bilinen tek bir platformuna rastlamadım. Üstte de bu konuda soru sordum ancak cevap alamadım.

Bu nedenle benim anladığım kadarıyla burada klasik anlamda bir “eğitim” satışından ziyade, sizin kurmuş olduğunuz hazır sistemin/altyapının başka kişilere kullandırılması gibi bir durum var. Yani site, çağrı merkezi, numara yönlendirme, usta ağı ve iş dağıtımı sizin sisteminiz üzerinden ilerliyor; 100.000 TL karşılığında da bu sistemin bir benzeri kişiye kuruluyor veya bayilik/iş ortaklığı şeklinde kullandırılıyor gibi anladım.
Eğer yanlış anladıysam düzeltir misiniz?

Özellikle şu konuları netleştirirseniz birçok kişinin kafasındaki soru işareti gider diye düşünüyorum:
• Bahsettiğiniz platformun tam olarak adı nedir?
• 100.000 TL karşılığında tam olarak ne teslim ediliyor?
• Site ve domain tamamen alıcının üzerine mi geçiyor?
• Telefon numarası ve çağrı merkezi sistemi kimin kontrolünde oluyor?
• Usta ağı ve iş dağıtım sistemi size mi ait?
• Sistemi alan kişi sizden tamamen bağımsız şekilde kendi işletmesi olarak devam edebiliyor mu?
• Yoksa sizin mevcut sisteminiz içerisinde bir bayi/iş ortağı olarak mı çalışıyor?
Çünkü bunların cevabına göre bu model “eğitim”den ziyade hazır altyapı + bayilik/iş ortaklığı modeli olarak değerlendirilebilir.
Yanlış anlaşılma varsa açıklamanızı merak ediyorum. Özellikle bahsettiğiniz platformun adını paylaşırsanız konu benim açımdan da çok daha netleşmiş olur.