1 yıldır üzerinde çalıştığım bir yapı var çok temiz veri ile RAG sistemi hazırladım ve sürekli sistem kendini tüm hukuk kulliyatı ile güncel tutuyor. RAG yapısını hazırlarken gerçekten hukuk türk hukuk diline hakim embeding modeli ve etiketleme içinde pahalı bir model kullandım. Aksi halde bu alanda başarı elde etmek imkansız. Bu sistem ile makale hazırlayıp sonra tüm makale içindeki bilgileri parçalara ayırıp her parçayı ayrı ayrı araştırarak denetliyor ve hukuki güvenirliğini sağlıyor. En son elde edilen yapıyı intihal sitelerinde denetlediğimde genelde %100 özgün olduğunu görüyorum. Nadiren %2 gibi bir kalıp cümlenin başka sitede denk geldiği oluyor. Bu performansta makaleleri kendi oluşturduğum web sitesinde yayınlayıp gsc gönderdiğimde bir iki dakika içinde google yayına alıyor ve arama motorunda kontrol ettiğimde ilk sayfada çıktığını görüyorum. Yalnız burdaki asıl handikap yazıyı paylaşan kişinin hukukçu olması. Alalede bir insanın paylaştığı hukuki yazılar gerçek hukuk siteleri ile asla rekabet edemiyor.
İş birliği yapmak isteyenlere iletişime geçebilir. İstediğiniz konularda hukuki makale hazırlayabilirim.