Web Sitesi Yaptırmak veya Mevcut Web Sitenizi Geliştirmek mi İstiyorsunuz?
Merhaba,
E-ticaret markaları ve işletmeler için
web sitesi kurulumu, geliştirme ve optimizasyon hizmeti veriyorum.
Sıfırdan yeni bir web sitesi yaptırmak istiyorsanız veya mevcut web sitenizde geliştirmek istediğiniz alanlar varsa birlikte çalışabiliriz.
Hangi Konularda Yardımcı Olabilirim? Sıfırdan Web Sitesi Kurulumu- Shopify e-ticaret sitesi kurulumu
- WordPress web sitesi kurulumu
- Tema kurulumu ve özelleştirme
- Mobil uyumlu tasarım
- Ürün ve koleksiyon sayfalarının oluşturulması
- Ödeme ve kargo entegrasyonları
- Domain ve temel teknik ayarlar
Mevcut Web Sitesi Geliştirme- Tasarım iyileştirmeleri
- Mobil görünüm düzenlemeleri
- Ürün sayfası optimizasyonları
- Koleksiyon ve kategori sayfaları
- Hız ve kullanıcı deneyimi iyileştirmeleri
- Dönüşüm odaklı geliştirmeler
- Eksik sayfaların ve alanların tamamlanması
konularında destek olabilirim.
Sadece Web Sitesi Yapmıyorum
E-ticaret tarafında aktif olarak marka ve reklam süreçleriyle de çalıştığım için, bir web sitesine sadece tasarım açısından bakmıyorum.
Sitenin ziyaretçiyi nasıl yönlendirdiği, müşterinin ihtiyaç duyduğu bilgileri bulup bulamadığı ve satın alma sürecindeki deneyimi de benim için önemli.
Bu nedenle mümkün olduğunca markanın ürününe, hedef kitlesine ve satış yapısına göre bir çalışma planı oluşturuyorum.
Kimler İçin Uygun?- Yeni bir e-ticaret markası kurmak isteyenler
- Mevcut sitesini yenilemek isteyenler
- Shopify'a geçmek isteyenler
- WordPress sitesi yaptırmak isteyenler
- Mevcut sitesinde geliştirme ve düzenleme ihtiyacı olanlar
Web sitenizle ilgili projenizi ve ihtiyaçlarınızı özel mesaj üzerinden iletebilirsiniz.
Mevcut bir siteniz varsa linkini, yeni bir proje ise yapmak istediğiniz şeyi kısaca yazmanız yeterli. Referans Çalışmalarım
Daha önce üzerinde çalıştığım web site projelerini ve referans çalışmalarımı aşağıdan inceleyebilirsiniz:
Referanslarım: À La Votre -
Padrão -
Grubit -
Tesbih-i Âlâ -
ModaZoom -
Muzce -
Tintaura İletişim
Projenizle ilgili detayları özel mesaj üzerinden iletebilir veya aşağıdaki iletişim kanallarından benimle iletişime geçebilirsiniz.
Whatsapp: Mesaj Gönder E-mail: husnuylmazz@gmail.com Instagram: hyilmazcom Meta Reklamları ve E-Ticaret Odaklı YouTube Kanalım
Aktif olarak e-ticaret, Meta reklamları, web site optimizasyonu ve marka büyütme süreçleri üzerine çalışıyorum.
Bu konulardaki deneyimlerimi ve içeriklerimi paylaştığım YouTube kanalıma da aşağıdan ulaşabilirsiniz:
YouTube: Kanala Git
Web siteniz için bir proje planlıyor veya mevcut sitenizde geliştirmek istediğiniz alanlar varsa,
kısaca projenizi ve ihtiyaçlarınızı iletmeniz yeterli.
Uygun olduğum projelerde detayları değerlendirdikten sonra size çalışma süreci ve fiyatlandırma konusunda dönüş sağlayabilirim.
Teşekkürler.
Uygun olduğum projelerde detayları konuştuktan sonra size net bir çalışma planı ve fiyatlandırma ile dönüş yapabilirim.