DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayıt sırası beklerken 5 Kere gömülür 10 Kere üstümüze toprak atarlardı , bakıyorumda ünlüler ile ne güzel ilgileniyorlar . sağlık sektörünün geldiği son nokta diyebilir miyiz
neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz?

2 defa kalp krizi geçirdim,makinalarla çevirdiler.
İlk kalp krizinde devlet hastanesine gittim,danışma sordu neyin var dedi,kalp krizi geçiriyorum dedim.nerden biliyorsun diye sorunca o kadar okuyup yazmışlığım var diye cevapladı.Muayene için hemen doktorun odasına soktular,ona da aynı cevapları verdim.Acilde yatırdılar,kan aldılar 1 saat sürecek kan sonuçları için bekle dediler.1 saat sonra muayene eden doktor ve 3 doktor gelip konsültasyon yaptılar.
Yoğun bakıma ve anjiyoya karar verdiler.Muayene eden doktor ,refakatçim yok diye beni yoğun bakıma,anjiyoya,oradan tekrar yoğun bakıma götürdü.Bir daha da görüşmedik.Bu hareketi özel hastanede görebilirseniz lafım yok.
Not,: anjiyo olduktan sonra fizik tedavi için ve 3 ay boyunca her ay telefon açıp sağlık durumumu kontrol ettiler.
Not 2: Olay Bursa da geçti.küçük bir il olarak düşünmeyin.Şimdi tüm kontrol ,anjiyo veya başka sıkıntım olduğunda devlet hastanelerine gidiyorum.