Nishev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görseller içinde kullanıyorum dediniz hocam chatgpt harici gemini harici internet sitesi geliştiricisiyim müşterilerimin ürün bannerlarını geliştirmek için önereceğin bir yapay zeka varmı
Banner ı offline araçlar dışında nasıl geliştirirsiniz fikrim yok. Çünkü offline araçlarda tam detay yapabiliyorsunuz. Yapay zeka görsel üretim akışına dilediğiniz ölçüyü girebilirsiniz. Ama metin yazdırmaya kalkarsanız, biraz ileri modeller kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Düşük modellerde görseli ürettirip, metni kendiniz ekleyin. Bu şekilde yaparsanız, hemen hemen her yapay zeka modeli işinizi görebilir. Metin de olsun derseniz, trilyonluk modellere gitmek zorunda kalırsınız. Ben SDXL tercih etmiyorum. Flux, Hunyuan, Wan, Z-Image işinize yarar. Eğer banner ın belli bir spesifik hedefi varsa, buna göre de seçim yapabilirsiniz. Flux.1 dev, düşük seviye bilgisayar özellikleri ile ücretsiz yapabileceğiniz model. Model 2 ve 3 olduğunda ona göre de kaynak gerekiyor. Max > Pro > Dev olarak model sıralaması var hatırladığım kadarıyla. Diğer küçüklere girmeyin. Donanım yoksa, API ile yapacaksanız, Max seçin, resmi sitesinden alın.