Vitruvius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projenizde başarılar. Rothstein hocanın deneyimlerinden faydalanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Forumdaki en bilgili ve en titiz çalışan SEO uzmanlarından biridir.
bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Rothstein; hocam ile aynı sektörde olduğumuzdan dolayı daha önce hiç çalışmadım . bireysel olarak yüz yüze de tanışıklığımız yoktur fakat teşekkür konusunu görünce yazmak istedim. açtığı SEO içerikli konular ve vakalarını inceleyen biriyim. forumda seo sektöründe nadir olduğunu düşündüğüm insanlardandır. hemen bir paket satayım hemen 1. sıra garantisi vereyim demeden vakaları ve diğer çalışmalarını üşenmeden açıklar ve bilgi paylaşır. herkesin bilgilenmesi için elinden geleni yaptığını görüyorum. ben birini çok nadir olarak överim çünkü övdüğüm kişinin bozulmasını istemem ve internette kötü bi olay yaşanması durumunda bu adamı sen övmüşsün ortak mısınız gibi şeylerle bana gelinmemesi için. ama bu hocamın övülmeyi hakkettiğini düşünüyorum aynı sektörden biri olarak. eline emeğine ve bilgsine sağlık. umarım kendini bozmadan daha güzel işler yapar ve daha güzel yerlere gelirsin hocam. Allah gönlüne göre versin hocam
güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏