bvrordk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
squarespace lanet bir firmadir. owner farklıysa (mail kime aitse whoisde domain onundur) ödemeyi yapan siz olsanızda kredi kartı ekstresinizide yollasanız kesinlikle owner'i size vermiyorlar.
owner'daki mail yetkilidir ve o onaylamadan asla değişmiyorlar.
hocam ownerdaki mail zaten benim mailim. Şu an aktif kullanıyorum maili başka yerdne mail geliyor ya da ben yollayabiliyorum ama squarespaceten gelmiyor. Yani ben normalde direk google ile gir seçeneğinden giriyordum onu kapatıp mail şifre ile giriym dedim am amaile şifre oluşturma maili gelmesi lazım gelmiyor. Şifre sıfırlama diyorum gönderildi diyor gelmiyor. Yani whoisteki mail adresine mail atsalar ya da kayıtlı olduğu kendi squarespace panelinde kayıtlı görünen mail adresine mail atsalar olay çözülücek zaten. Google ile giriş yap derken bu maille giriş yapıyordum sorun yoktu ama workspace'e para ödemiyim dedim email-sifre ile girerim dedim o yüzden google ile girişi kapattım workspace ile devam etmek zorundasın çünkü o zaman. Ben ayrı mail sunucusuna taşıyıp normal mail-şifre ile girerim dedim ama maile şifre gelmiyor, giremiyoruz şimdi.