Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin durum Icann'lık değil çünkü icann'a başvursanız bile icann doğrudan firmayla iletişime geçecek, firmadan dönüş alabileceği için size destek olmayacaktır. Benim durumum icann'a yazdığımda host/domain firması muhatap bile yoktu karşımda 444vps diye bir firmaydı şu comnet ciler işte onlara ulaşamadıkları için direk sorumluluğu onlar devralmıştı.
Bence sen şifre sıfırlama talebi benim tarafıma ulaşmıyor diye konuya odaklansan daha garanti olur diye düşünüyorum yoksa senin işin daha zor hesaba erişemedikten sonra zaten işlem yaptırmazlar sana. Cumartesi/Pazar günleri zaten desteklere ve maillere bakmıyorlar birde UTC +3 'e göre değil hizmet verdikleri bölgeye göre yazıyorlar. Bence daha açık yazman gerekiyor yoksa zaten destek olacaklarını sanmıyorum.
hocam mail desteği her gün açık diyor 7*24 zaten mailleşiyorduk bi anda maile cevap vermemeye başladı. Şirket değilim bireysel oalrak satın aldım deyince. Twitterdan yazdım mail açıksa yanıt vermesidni bekleyin dedi şimdi bazen uzun sürebiliyor vs dedi bekliyorum bakalım. Teşekkürler.