Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılı olsa bile domainin erişimi dışında trasnfer edecek olursanız ortalama 10-12 gün süreç olacaktır hafta sonları zaten bakmayacaklardır işlemlere. Bence konuyu doğrudan açıkça ifade etmeniz lazım elinizde ki tüm belgeleri vs sunmanız lazım ve bunu detalıca yazmanız lazım mailde giriş bilgileriniz, mail, ödeme dekontu, hosting erişimi vs, domainin sizde olduğunu gösteren .txt veya dns güncellemesi vs gibi birçok şey sunmanız lazım. Ancak o zaman bu şekilde yardımcı olurlar size tahminimce.

Aynı olay benim bir firmada başıma geldi host/domain firması hizmeti bıraktı gitti bende icann'a başvurdum direk icann'dan çözdüler sorunumu.
hocam bu ıcann a nasıl başvurabılırım acaba? Kadına dekontu, workspace makbuzunu workspaceden gelen domaini satına ldınız mailini flaan atmama rağmen yok şirketin yetkilisi, ceosunun imzalı şeyini yollayın falan diyor. Domain ne bir şirket adıyla alakalı ne de bir şirkete ait ben bireysel aldım dedim 2 gündür cevap yazacak onu bekliyorum.

Bir de hocam sizde whois bilgisi farklı mıydı? Yani whoisteki isim farklı mıydı?