bu 75 tl olayıyla google workspace domain alımı yapmıştım. Alım yaparken bu alan özel değil bilgielriniz paylaşılır onaylıyor musunuz falan gibi bir yer vardı ben de whoiis bilgisine farklı bir isim girerek kaydettim domaini. Neyse sorun şu google workspace ile giriş aktifti ama workspace iptal edeceğimden onunla girişi kapat seçeneğine tıkladım squarespace yönetim panelinde. Normalde bunu yapınca şifre sıfırlama maili göndermesi lazım öyle yazıyor sitede ama maile gelen bir şey yok. Cant login den falan şifre sıfırlam atalep ediyorum hiç bi şekilde kayıtlı mailime firmadan mail gelmiyor. Neyse adamlara yazdım doğrulama istediler kendi gerçek bilgilerimle doğruladım whoise yazdıklarınızla tutmuyor diye onaylamadılar. Dedim paranın çekildiği kart bana ait, workspaceten gelen makbuzu attım domaini ben almışım. Nasıl o zaman benden habersiz çekim yapıyorsunuz falan neyse uzadı konu üst birine bağpladı o da aynı hikaye doğrulama bilmem ne ? Diyorum ya kardeşim ben buraya bu maille uyeyim bu mail bana ait bu workspace hesabı bana ait siz bana şifre sıfırlama maili göndermiyorsunzu yapacağpınız bus adece yok bişey dedikleri yok. 2 gündür maile cevap yazmasını bekliyorum kadının. Çok önemli bir domain değil zaten 15 günlük ama bunlardan domaini almanın bir yolu var mı? Whois bilgisi farklı isim girerek hatalıyım eyw ama tel no benim numaram girediğim adres işyerinin adresi. Bunları Icann'a falan şikayet edip domaini alma ihtimali var mıdır?