Chakallstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Codex GPT-5.6-Sol (Ultra) paketlerimiz var — kendi API anahtarınla tek panelden kullanıyorsun. ÇARPAN YOK, kullandığın kadar ödüyorsun: 1 istek 1 istek düşer. 500 istek GPT tarafında 139 TL. Kimi K3 (Max) ise kullandığın kadar ödemeli: 1M token 0,20$. GPT-5.6 1M token fiyatı 0,96$'dan başlıyor. Görsel üretimi de var: 50 görsel 75 TL (gpt-image-2). Detaylar sitede ve konumuzda: yapayzekalab.org

https://www.r10.net/hesap-lisans-ali...in-uc-o-o.html
hocam vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. ancak dediğim gibi bir pdf dosyasını tam anlamıyla okumaması bile 1m token goturdu. sizin sisteminizle benim onbinlerce dolar ödemem gerekecek.

mertkann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 10bin hepsi bir anda olmaz. Çünkü context limiti 2M de olsa 10bin pdf bunu her türlü aşar.
Forumdan bir arkadaştan gemini al 1 aylık garantili.
Sonra notebooklm üzerinde bunları yükle ve o şekilde sağlıklı ilerlersin. Biraz uğraştırıcı olacak ama sorunsuz net doğru yanıtlar alırsın. Kısaca hesap yaparsak chatgpt kullansan bile en ucuz model apiyle sana pahalıya patlar. Kim bilir kaç token işleyecek. O yüzden google gemini böyle devasa işler için bence en uygunu. Pro sürümde notebooklm aynı anda kaç pdfye kadar izin veriyor bilmiyorum ama 200 olsa 50 partide biter.
Yok illa ben api key istiyorum dersen minik bir hesap yapalım sana.
hocam ben hepsini tek seferde yorumlamasını okumasını istemiyorum. bir pdf dosyasında yaklaşık 20 soru var. 2. klasordeki konular klasorunde tüm konular pdfler etiketli zaten. sadece soruda eğer bir şehrin rakım yüksekliği geçiyorsa bakacagı dosya zaten şehirlerin rakım yükseklikleri diye etiketli. yani aynı anda 10bin pdf taramasını zaten beklemiyorum.