bu kyc olayı benim çok canımı sıkıyor verilerimiz zaten yeterince el altına gitmemiş gibi her firma kyc istiyor bide tcni yazmakta yetmiyor eline kağıt al tarih yaz sitenin adını yaz selfi yolla kimlik ön arka yolla kimse yanlış anlamasında bu platformda bu verileri kvkkya uygun saklıcağına inandığım birkça firma var sadece diğer herkes kafasına göre kyc koymuş hosting alıcam kyc proxy alıcam kyc oyun oynucam ya zaten çok oynamıyorum 40 yılda bi oynayasım tutuyor kyc istiyor adam benden oyun almak için ya saçmalığın daniskası sadece verilerin daha çok yayılmasına yardımcı oluyorlar hergün bi açık bulunuyor yapay zeka sayesinde şu 3 ay içinde çıkan esx proxmox cpanel wordpress vs açıkları zaten herkesi etkiliyor bunlar hala koruyamayacakları veriyi topluyor yani korusada saçma bide çakallık yapıyorlar genelde mesela wisecp kullanan firmaların çoğunda bunu yaşadım bi ürün alıcam örneğin hosting alıcam veya domain alıcam ödemesini yapıyorum hesap açmışım herşeyi yapmışım bi ürün alıp ödemesini yapınca kimlik onayı mail onayı sms onayı bazıları ikamet belgesi bile istiyor vallahi böyle saçmalık olmaz ya iade isteyince iade de yapmıyorlar kimlik onaylamadan yav kardeşim ben seni internette random görmüşüm sana niye selfi kimlik resmi atayım