HAKANMED adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Kendi hostingimde barındırabileceğim, profesyonel ve ölçeklenebilir bir e-ticaret yönetim sistemi yaptırmak istiyorum.
Şu anda Trendyol ve Hepsiburada gibi pazaryerlerinde satış yapıyorum. Amacım, kendi web sitemi bu pazaryerleriyle tamamen entegre çalıştırmak ve tüm süreçleri tek panelden yönetebilmek.
İstediğim temel özellikler:
  • Kendi hostingimde kurulup çalışabilmeli.
  • Profesyonel bir web sitesi + yönetim paneli olmalı.
  • Ürün ekleme, düzenleme ve silme işlemleri kendi sitemden yapılabilmeli.
  • Ürün/stok bilgisi kendi sitemden güncellendiğinde Trendyol ve Hepsiburada’ya otomatik aktarılmalı.
  • Pazaryerlerinden gelen siparişler otomatik olarak kendi sitemde görünmeli.
  • Sipariş geldiğinde stok otomatik düşmeli ve diğer pazaryerlerine güncel stok gönderilmeli.
  • Ürün fiyatı, stok, açıklama, görseller, varyantlar vb. bilgiler merkezi olarak yönetilebilmeli.
  • Pazaryerlerindeki siparişlerin durumları kendi panelimden takip edilebilmeli.
  • İade ve iptal süreçleri mümkün olduğunca otomatik yönetilebilmeli.
  • Trendyol e-Fatura kullanıyorum. Web sitem üzerinden gelen siparişlerde faturanın otomatik oluşturulmasını ve müşteriye/ilgili sisteme iletilmesini istiyorum.
  • Pazaryeri siparişlerinde de mümkün olduğunca otomatik faturalandırma yapılabilmeli.
  • Kargo süreçleri ve kargo takip numarası entegrasyonu olması tercih edilir.
  • Birden fazla pazaryeri ve ileride yeni pazaryerleri eklenebilecek şekilde API tabanlı ve modüler bir altyapı istiyorum.
  • Mobil uyumlu, hızlı ve güvenli olmalı.
  • Yönetim paneli profesyonel ve kullanımı kolay olmalı.
  • Gerektiğinde geliştirilebilir ve yeni entegrasyonlar eklenebilir bir altyapı olmalı.
Önemli: Hazır bir SaaS sisteme bağımlı kalmak istemiyorum. Yazılımın kendi hostingimde çalışmasını ve mümkün olduğunca sistemin kaynak kodu/yönetiminin tarafıma ait olmasını istiyorum.
Özellikle Trendyol + Hepsiburada + e-Fatura + kendi web sitem arasında gerçek zamanlı veya mümkün olan en hızlı şekilde çalışan bir entegrasyon hedefliyorum.
Bu kapsamda daha önce benzer bir pazaryeri entegrasyon yazılımı geliştirmiş, API ve e-Fatura entegrasyonlarına hakim yazılımcı veya yazılım firması arıyorum.
Teklif verecek arkadaşların;
kullandıkları teknoloji, daha önce yaptıkları benzer projeler, teslim süresi, yaklaşık maliyet ve kaynak kod/lisans şartlarını belirtmelerini rica ederim.
Ciddi ve profesyonel teklifler için iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp
WhatsApp üzerinden detaylı bilgi verilmiştir.