Merhaba, sanırım aramızda bir iletişim kopukluğu ve yanlış anlaşılma var. Telegram üzerinden bizimle iletişime geçtiğinizde; ücretsiz test imkanımız olmadığını, hizmet bedelimizin 300$ olduğunu ve periyodik fiyatlandırmalarımızı açıkça belirttik. Fiyatlar bütçenize uygun gelmediği için oradaki mesajlarınızı silip, doğrudan gelip satış konumuza olumsuz yorum yaptınız.
Bunun nedenini sormak için size ulaştığımızda ise 'Bana neden yazıyorsunuz, konuya yazın' şeklinde bir tepki verdiniz. Yaptığınız eylem forum kurallarına göre açıkça 'konu baltalamak' ve ticareti engellemek kapsamına girmektedir. Olayın sizin üyelik statünüzle bir ilgisi yoktur; durum tamamen ticari kurallar çerçevesindedir.
Forum işleyişine tam hakim olmadan fevri hareket ediyor ve haksız yere Coşkun Bey'i etiketliyorsunuz. Bütçenizin hizmetimize uygun olmaması size konuyu baltalama hakkı vermez. Forum kuralları gereği haksız olan bu yorumunuz şikayet edilmiş olup silinecektir. Bilginize
Yazdığın mesajlar ortada labali konuşma ortada burada gayet saygılı yazıyorsun. Mükemmel atlayış

Ek olarak konuya birsürü şey yaptırmışsınız da test ücretlidir 300$ yazmak mı zor oldu benim bunu konuya yazmam neden sorun oldu? Herkese farklı test ücreti mi söylüyorsunuz anlamadım neden bu kadar tepki veriyorsunuz zaten bu sizin test için istediğiniz ücret değil mi? Anlayamadım valla.