Dursoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi siz numunemisiniz forumda arkadaş bugun sorun yaşadı yaptigi projeyı kötuye kullandılar konu burada oku bende arkadaşa işini yapma demiyorum işini yaparken belirli sektöre odaklan diyorum. anlamadıgın konu bu ögrenmek başka bişey bişey yaparken işe yaraması ve kazanca dönüşmesi başka bişey

Şimdi sana cevabım: benı bu forumdakı hiç kimseyle kıyaslama herkes kendi işinde başarilidir ben kimseye o iş 5 dakıkada yapılır vs diye hayıtım boyunca yorum yapmam profilime gir bak ne yapıyorum ne üretiyorum suan yurt dişi başarili ve aktif bi çok projem var
o kucumsedigin görseldeki yazılım her dakıka 230 kaynaktan tam içerik alıyor 50 mobil prxy girili sen hayatında 50 mobil proxiye para berdinmi bir arada gördunmu

Amaç yardımcı olmak tabsiye vermek yoksa istediginizi yaparsınız kaldıkı sanırım beraber yapıyorsunuz
Bay numune ben sizi küçümsemedimde şaşırdım böyle birşeye neden gerek duyduğunuza birde ben şuanki konuya göre değierlendirdim daha önce bu konuyla ilgili konu açmıştır onu bilemem herkonu birbirinden ile bağımsız olur mantığı gidiyorum. Ne güzel başarılarınıza sevindim sizin adınıza. Aslında suanki yaptığı yapmaya çalıştığı şey gördüğüm kadarı ile genel yani "ben local AI eğiteyim ve kullanayım demiş gibi görünüyor ve bunu yaparken bir kaç kişiyede test sürüşü yaptırayım" şeklide ilerlemiş gibi. Aslında kazanca dönüştürmek yazmıyor konusunda öncesini bilemem tabi dediğim gibi konuya göre değerlendirme yapıyorum. Birde şu var evet chatgpt, gemini gibi olamaz ama olmasına gerekte yok ama eğitmeyi iyi yaparsa aslında ilerde evriledebilir ( donanım engelleri hariç ).

Ben kimseyle beraber birşey yapmıyorum ve arkadaşıda tanımam karıştırdınız sanırım birde belliki profilimi incelemeden yorum yapmışsınız ama sorun değil artık bakıp görmüş olursunuz iyi çalışmalar.