abi siz numunemisiniz forumda arkadaş bugun sorun yaşadı yaptigi projeyı kötuye kullandılar konu burada oku bende arkadaşa işini yapma demiyorum işini yaparken belirli sektöre odaklan diyorum. anlamadıgın konu bu ögrenmek başka bişey bişey yaparken işe yaraması ve kazanca dönüşmesi başka bişey

Şimdi sana cevabım: benı bu forumdakı hiç kimseyle kıyaslama herkes kendi işinde başarilidir ben kimseye o iş 5 dakıkada yapılır vs diye hayıtım boyunca yorum yapmam profilime gir bak ne yapıyorum ne üretiyorum suan yurt dişi başarili ve aktif bi çok projem var
o kucumsedigin görseldeki yazılım her dakıka 230 kaynaktan tam içerik alıyor 50 mobil prxy girili sen hayatında 50 mobil proxiye para berdinmi bir arada gördunmu

Amaç yardımcı olmak tabsiye vermek yoksa istediginizi yaparsınız kaldıkı sanırım beraber yapıyorsunuz

ozzyozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Dursoft; boy gösterisi yapıp kendini kanıtlamaya çalışmışsın eyv ama bence sen benim yazdığımı anlamamışsın. Adama sen xx yapmışsın ama onu yapanlar var yyy yap diyorsun yoksa yanlış diyorsun ama kime göre neye göre ? Üstelik bu paylaştığın görsel nedir neden paylaştın onuda bilmiyorum. Amacım seninle yada baskasıyla yarışmak yada polemik yapmakta değil ama abi yazma konusu 15-20 dakikalık bir iş yani neden paylastınki sen şimdi