Hocam, konu açtın dedin ki; Kendi yapay zekamı yaptım.
İnsanlar merak etti, girdi, baktı, inceledi ve çeşitli yorumlarda bulundular. Kullanılan sunucu, eğitim materyali ve çıkan GPT hataları hakkında sorular sordular.
Siz buna rağmen, GPT'nin sadece resimde kullanıldığını, ana modelin kendi modeliniz olduğunu söylediniz. Ve sadece bir arayüz ile api anahtarı bağlamaya aylarca uğraştığınızı söylediniz. Bu konuda da "kaç kişi böyle bir ui yapıyor bilmiyorum ama siz yapmadıysanız laf söylemeyin" tarzında bir cümle kullanmışsınız.
Tüm bunlar yetmemiş; kendi açtığınız sitede hiçbir sınırlama koymadan ve insanları sizin davet etmiş olmanıza rağmen sitenizi kullandığı için GPT bakiyemi bitirmişler diye konu açmışsınız. Yani sektörde yeni olabilirsiniz, bir şeyler yapma heveslisi olabilirsiniz ama bunun yolu bu değil. Elbette deneye deneye öğreneceksiniz. Keşke kendi modeliniz ne kadar kötü olsa da onu yayınlasaydınız geri dönüş alsaydınız GPT apisi bağlamak yerine.
Dipnot: Bu arada bisiklet ve uzay gemisi örneğiniz için yazıyorum. Şu an moe teknolojili 27 - 32B harika modeller mevcut. Tam olarak kendi yaptığınız olmaz ama üstüne birkaç şey katarak yine yayına alabilirdiniz. İlla sıfırdan keşfetmeye gerek yok amerikayı