hocam sınav anında heycandan dolayı olabilir burda önemli olan sakin kalmak şu şekilde diyim bende alırken sınavda 2 adet düzgün iyi hocalar denk geldi ki bu çok önemli nedenini altta yazacağım bu kişiler sakin sinirli veya sıkılmış değildi hatta benim okuduğum okulun müdürünü de tanıyorlardı bu sebepden aramızda sıcak bir sohbet olmuştu sürüşüm esnasında ki 3 hafta eğitim almıştım öncesinde ticariden servise bir çok araç kullanmıştım tecrübeliydim ama buna rağmen sınava girerken çok heycanlıydım ve sınavdan kalmaktan korkuyordum gelen hocalar sağolsun heycanımı aldı konuşma ile rahatlattılar bunu yapmasalardı ben daha heycandan el frenini indirmeden sürücektim az daha ancak şükür rahat geçti hocaların sayesinde ancak hocam kimi hocalar var bizzat benim 1.derece yakınıma denk geldi kendi gözümle gördüm bende yanındaydım bu hocayı kendisi insan değildi benim gözümde yani çünkü sıkılmış son sınav adayı benim yakınım bu insan dışı varlık yolda gittiği yerde oflayıp durmuş sana kim ehliyet al dedi ehliyeti ne yapcan diye sorular sorarak sürücü olan yakınımın canını sıkmış dikkatini dağıtıp sınavı bitirmeye çalışmış ki başarılı oldu da 400-500 metre sonra indirmiş kaldın demiş ve şunu demiş ben de ilk seferde almadım 2.de aldım sende 2.de al gibi laflar etmiş (bunları ben duymadım araçtayken söylemiş ama keşke duysaydım...) yani anliyacağınız böyle şer insanlar da var malesef inşallah size de düzgün iyi hocalar gelirde sorunsuz heycansız bir şekilde güzelce alırsınız ehliyetinizi