hakanbey58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar haklısın ki hocam. Bazı arkadaşlar skill, context, verimlilikten falan bahsetmiş yorumlarda ama alakası yok. 5 aydır 20x paketini her hafta hunharca kullanıyorum. Tek projede çalışıyorum. Geçen hafta fable limiti %100 yaptım üstüne opus ile kalan featureları yaptım. Bu hafta hiç fable kullanmadan aynı opus 5 ultracode ile çarşamba akşamı haftalık limitim %60 olmuştu. Gözle görülür hissedilir bir fark var. Bunu 20x paketini sık kullananlar daha iyi hisseder. Şimdiye kadar bana tam yeten hatta bazı haftalar limitimi bile dolduramadığım paket şimdi 2 günde bitiyor. Var bir şeyler de hayırlısı çıkar yakında kokusu
Yakında net çıkar. Forumda çoğu kişi fark etmiş. Sırayla herkes X de bağırmaya başlar bence.

Toplam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bu arkadaş aradığınız tüm soruların cevaplarını vermiş oldu.

Çünkü bu tarihe kadar gerçek limitleriniz %50 extra durumdaydı bu süre bitti. Şuan gerçek 20x kullanımı yapıyorsunuz.
İlgisi yok hocam. 1.5 Hafta öncesinde de o mükemmeliği görüyorduk. Düşüş vardı ama böyle değildi. Son 1 - 1.5 hafta içinde inanılmaz sert düştü. 19 temmuz öncesinde zaten Limitleri bitirmek değil kaçtane proje aynı anda yaparken bile limit uyarısı diye bir şey görmüyorduk.

Şimdi proje sayısı ve kullanımı düşmesine rağmen sıkıntılar başladı.