İnsan hayatı ile şaka olur bilmem de sanırsam bu işe giren bir kesim mevcut gördüğüm kadarıyla. Çünkü sanayide sürekli aynı modelleri görüyorum.
( Tır , otobüs ( şehir içi - şehirler arası ) dolmuş taksi ( çoğu ilde dolmuş yada minibüs derler ) , herhangi bir 10 arabalı şirket aracı filosu olan işletmeler , taksiler , kuryeler.
Bilerek önüne kırıyorlar , tersten geliyorsanız ( insanlık hali evet yasak ama bazen oluyor yani ) hızla üstüne sürme ve görmemiş gibi ön freni sıkıp ya önden arabaya vurma yada motoru yatırma.
Eskiden cambaza bak , cambaza bak yan kesiciliği gibi yada yolda önümüze atlayan yayaların numaradan kendini atması gibi görüyorum bu kişileri.
Yeni bir iş kolu gibi açıkcası.
( Evet bu arada arabam ile ev geçindiriyorum gibi x kelime kullanıp geçen ayın faturasını belirtirsen 5 aşşağı 10 yukarı sizden güzel bir meblağ para talep edebilirler.
Haklısınız valla hocam bu durumu kullanıp insanların canını yakıyorlar birde şu olay çoğalmaya başladı eski araçları satın alıp 3-5 ay sonra motor yedi bu 100-150 bin talep etmeler başladı.