Hocam numaramı verin bana çelişkileri atar mısınız 1000 tane alim çelişki bulamıyor ama siz çelişki buluyorsunuz. Gidip ortalardan okursanız sonra çelişki gidersiniz ben de merak ediyom bana da atsaniza çelişkileri.
Daha önce senin alfabende Arapçaydı biliyorsun değil mi yani aslında çok rahat okuyabilirdin ta ki insanları cahilleştirmek adına Latin alfabesine geçmeden önce
Ben senin var olduğuna da inanmıyorum seni görmedim ki 🤣
Sen boş konuşuyorsun.
Yaratıcı yoktur mu diyorum ben ?
Yahudi dinleri sahtedir diyorum. Ahiret düşüncesi yalan ve iftiradır. Tanrının insanla konuştuğu, onu peygamber yaptığı iddiası yalan ve iftiradır.
Tanrı kimseyi seçmemiştir. Seçme ihtiyacı da yoktur. Mutlak bir gücün hiçbir seçeneğe sahip olmayan insan ile "anlaşma" yapması saçmalıktır.
Sen ve diğer tüm canlılar acımasız yarış içinde olmak, yaşlanmak ve düşkün duruma düşmek, sefil ve rezil bir biçimde ölümün dehşetiyle yüzleşmek zorundasınız. Bu haldeyken tanrı seni ikna etmek için sana bir ödül mü hazırlamıştır yani? Seni ikna etmezse, ne yapabileceksin? Nasıl bir şansa imkana sahipsin de tanrıya yaptırım uygulayacaksın?
haydi şimdi git o alimlere sor bakalım "iradesi dışında var edilen" ve "varlığına başkasının karar verdiği" insanın "yargılanması" adil midir değil midir?