Hazır şablon ve kolay e-ticaret amaçlayıp bu kadar karmaşık arayüz ile karşılaşacağım aklıma gelmezdi tam bir fiyasko..
Önceden -Bedavasi-sitemcom vardı o adamlar 200 kat daha kolaydı bunlardan, Wix aynı şekilde, Yolasite aynı şekilde, hepsi daha kolaydı, cpanel vs bile daha kolay..
Bi gündür çözmeye çalışıyorum çözdüm dediğim yeri tekrar bozuluyor bulduğum yeri kaybediyorum, tema da düzenlediğim yeri tekrar düzenliyorum yayınla diyorum yayınlandı diyor siteye gelmiyor hiç bir uyarıda vermiyor neyi kabul etmedi de yayınlanmıyor anlamadım..
Ama asla kolay felan değil saçma sapan bir arayüz..
Yapay zeka ile yardım sunuyor güya oda alakasız sadece resim düzenlemesinde iyi yardım ediyor bence yoksa yine o karmaşık panelin içinde birşeyler bulmaya zorluyor seni..
Tema da hero kısmını değiştim şimdi tekrar değişecem asla kabul etmiyor.
10-20 ürün ekleyeceğim bir site olacak yardımcı olmak isteyen olursa Whapsap kanalı kurdum forumda ki takılanların mesajlarını görünce ya oradan birbirimiz destek olalım birde uzman olan varsa gelsin çözelim takıldıkca takıldığımız yereleri.
WP KANAL İÇN TIKLA
Henüz sanolpos felan ekleme kısımlarına bakmadım bakalım oraları kolay geçeriz umarım..
Bu arada shopify da ürün satınca KARGO KODU veriyor mu anlaşmalı kargo oluyor mu...?