Selamlar arkadaşlar,
İşletmeler için bir otomasyon programı geliştirdim. Kendim esnaf esnaf dolaşmak yerine, zaten müşterisi olan arkadaşlara bayilik vermek istiyorum. Siz satıyorsunuz, faturayı siz kesiyorsunuz, aradaki fark sizde kalıyor. Yazılım, güncelleme ve teknik destek bende.
Tek kullanıcı olarak almak isteyen de olursa ona da satıyorum.
- WhatsApp, Instagram ve Messenger mesajları tek ekranda toplanıyor - Randevu botu: müşteri "yarın 3te müsait misiniz" yazınca boş saate bakıp randevuyu kendi açıyor - Sipariş botu: ürün, adet, adres, telefon soruyor; siparişi deftere yazıyor, stoktan düşüyor - Yapay zeka cevaplayıcı: kural listesinin bilmediği soruları işletmenin kendi bilgisiyle cevaplıyor - Randevudan bir gün önce otomatik SMS hatırlatma - Uzun süredir gelmeyen müşteriye otomatik takip mesajı - Telegram botu: otomatik cevap, abonelere duyuru, grup yönetimi - Trendyol entegrasyonu: sipariş takibi, müşteri sorularına cevap, stok güncelleme - Toplu mail gönderimi ve sitelerden kurumsal iletişim bilgisi toplama - Stok ve reçete maliyeti, personel primi hesabı - Diş kliniği, kuaför, restoran, emlak, mobilya için hazır ayar paketleri