obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim ses ile takıntım yok şahsen apartmanda duruyorsam gece 00:00 dan sonra olursa sıkıntı benim için onun dışında olan sesleri vs normal karşılıyorum şehir hayatı apartman komşuluk bunlar önemli yok halı silkelemiş çamaşır asmış su dökmüş apartmanda bunlar olur normal bunlar
Hocam sen yine kişisel konuşuyorsun, bunların normal oldugu yer köydür, köyde istediğini yap burası toplu yaşam alanı kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok otobüslerde bile herkes sessiz olmalı aslında ama bizim millet anlar mı. Serbest olsa dahi ben alttaki adama ses gider diye yavaş yürüyorum bu insanın içinde olmalı zaten kurallarla değil. Karşıdaki insan " buraya bu horozu koyuyorum ama rahastsız olan cıkar mı, ınsanlar huysuzlanır mı" diye düşünmüyorsa benım ıcın baş eşek o dur ve ufak çapta kaosun başlangıcıdır. Sen diyorsun ki ondan bi şey olmaz bundan bi şey olmaz. Bugun horoz gelir yarın eşek gelir diğer gün egzoz patlatır diğer gün motorla ara gaz veren serseriler türer al sana hindistan. Bunu önünü alamazsın. Sadece avrupai bir medeniyet istiyorum çok zor değil. İnsanları rahatsız etmeden ne yapoıyorsanız yapın inanın umrumda degıl ama senın özgürlüğün baskasının alanını gasp edemez. Horoz sesi güzel diyorsun, sana göre güzel bana göre değil. Bir de tutup bunlar normal olmalı diyip dayatmaya çalışıyorsun .d biraz mantıklı düşün ve kendi kendine "evet ya ben bunlardan rahatsız olmuyorum ama rahatsız olan insana da ne denebilir ki" diye bi sor lütfen.