Herkese selamlar iyi forumlar, küçük bir dertleşme için yazıyorum bunları kusura bakmayın.
Ben artık devlet dairelerine gitmekten bıktım hep bir tavır hep bir surat nefret ettim artık. Cimer'e şikayet desem hangi birisini şikayet edeceksin ayrıca biri benim yüzümden işinden olursa nasıl vicdanen yaşayacağım diye düşünmekten şikayet etmiyorum (her ne kadar isini yapmasa bile insan onların çoluğunu çocuğunu düşünüyor geri adım atıyor). Her yerde aynı tip. Onu geçtim yaptıkları işlerden de haberleri yok mesela geçen bir iş için ordan oraya gittim gittim en sonunda ilk gittiğiniz yerden kağıt alacaksınız öyle geleceksiniz dendi. Yahu o zaman ilk gittiğim yer niye o kağıdı vermedi?

Sgk'ye gittim bir kadın var suratıma bakmıyor somurtuyor bir şey soruyorum kafa kıvratıyor göz deviriyor, orada işlerim devam ederken birisi geldi bir kahkaha atıyor bir gülüyor kafayı yersiniz. Gelen arkadaşı çaya çıkalım dedi kadın kafasıyla beni gösterip şu vatandaşın işi bir biterse geleceğim diyor. Tamam bunlar pek sıkıntı olmayabilir de insan bir bey der ne bileyim arkadaş der yüzüme bile bakmaya tenezzül etmiyor vatandaş diye konuşuyor arkadaşı gidince surat yine 5 karış. Benim suçum orada size işimin düşmesi mi?
Yine bir devlet dairesindeyim apostil için uğraşıyorum bu yaz hiç tatil yapmadım inanabiliyor musunuz diyor. Sen tatil yapmadın diye ben niye senin suratını çekmek zorundayım 365 gün asgari ücretle 12 saat çalışsan ne olacaktı?
Kısacası artık inşallah devlet memurlarına işim düşmez diye dua ediyorum gideceğim zaman çekinerek gidiyorum. Bilmiyorum bu bölgede mi böyle heryerde mi böyle Allah isi düşenlere sabır versin.