nuriaykut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hata bende de zaman zaman test aşamasında karşıma çıkmıştı. Öncelikle reklam biriminin doğru ID ile kullanıldığını ve uygulamanın test cihazı olarak tanımlandığını kontrol etmek gerekiyor.
Bir de reklam isteği yapıldığında hemen show etmeye çalışmak yerine load callback sonucunu beklemek önemli. Özellikle yeni oluşturulan reklam birimlerinde veya yeni uygulamalarda AdMob tarafında reklamın hazır hale gelmesi biraz zaman alabiliyor.
Logcat'te LoadAdError kodunu görmek mümkünse onu paylaşmak teşhis için daha faydalı olur. Sadece "Hazırlanıyor" mesajına bakarak sorunun nereden kaynaklandığını söylemek zor.
Selam hocam cevabınız için teşekkür ederim.

- Reklam birimleri kontrol edildi ve cihaz test cihazı elbette ban yememek için en başta ekledim
- 16 aydır hazır duruma gelmesi bekleniyor
- hata loglarında LoadAdError(code: 3, message: "Account not approved yet.") hatasını görüyorum. Ama admob, ads, adsense tarafında hesap onayında herhangi bir sorun gözükmüyor.

Google ekibi ile iletişime geçebildim bugün durumumun talepler listesine alındığını 1 hafta içinde döneceklerini söylediler. Umarım çözülebilir.