Cantbr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bodum katta oturuyorsunuz büyük ihtimalle,
Fareler için çekvalf sistemi var binanın dışında logar kapağının içinde kendi borunuz veya binanın ana gider borusu vardır.İçinde insan inip pimaşa (boruya) çekvalf sistemi takılır.Çekvalfin mantığı kokuyu keser ,fareyi önler.Ayrıca çekvalf alırken içindeki künepenin demir olması lazım aksi takdirede plastik olursa zamanla kırılır ve pimaş tıkanmasına yol açar.İstanbuldaysanız hizmet verebiliriz.
Hocam ev 3. katta, yani binanın en üst katı. Ekstra evin içinden üst katta çatıda olan odaya da merdiven var. O altlarda bir yerde saklanıyor. Bence lağım faresi değil.
Yine de bakacağım ona da, teşekkürler.

Balici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta beraber yaşamıştım bende 😂 bu kutu şeklinde ilaçlar var kare pembe renkli oluyor tabletler ben ondan attım evin her tarafına 1-2 haftada öldü hatta gelip tam yatağımın altına sıçmış oraya götürüp yemiş eve doğalgaz için geldiklerinde serçe parmak kadar ufaldığını gördüm ölmüş kalmış 😂 yapıştırıcı yada gördüğünde vurucaksın kafasına hocam başka çaresi yok kulağımın dibinde şarkı açmıştım ben gelmesin diye öyle yatmıştım ilk gece 😂
Hahahahaha dün gece 3 saat boyunca aralıksız techno mix çaldı evde. En son baktım yok olmuyor arkadaşıma gittim evi yapıştırıcılarla tuzaklayıp.

videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4. kata çıkan kanalizasyon faresi vardı
çok kötü durum ,
fareye de yazık diyor insan ama
lağım faresini tutup yakalayıp kolay kolay atamazsınız da . Zor durum
UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mink kalpli dostunuz geçen sene uyduğum yatağ çıkıp üzerime pisledi mecbur yapıştırdım bende ama vicdanım sızladı çok nalet bir alet bu yapışkan
Valla hocam öyle ama başka çare de görünmüyor.
Dün 2 yere bırakmıştım yapıştırıcılı karton ama gelmemiş, bakalım umarım bu gün çıkar gelir. Çok büyük dert valla.