inaN33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 yıl sonra yine şaşırtmadı.. bir takım hiç mi değişmez

https://x.com/Grande_1905/status/2092883454492819699

Ortada bir kargaşa var ve hem FB hem Lyon futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri var. Şu 10 saniyelik görüntüde ne anladınız? Ne açıdan şaşırtmadı Fenerbahçe futbolcuları sizi? Ki Fenerbahçe futbolcuları yine şaşırtmadı çıkarımını yaptınız? Ciddi manada soruyorum?

1
Etki: Isınırken ve 90 dakika boyunca Guendouzi'nin ailesine küfür edilmesi.
Tepki: Guendouzi'nin maç bitiminde yaşadığı duygu patlamasından sonra yaptığı hareketler, bir Fenerbahçeli olarak tasvip etmiyorum, ama söz konusu aile olunca hak veriyorum.

2
Etki: Guendouzi'nin yaptığı abartılı sevinç hareketleri.
Tepki: Lyon futbolcu, teknik ekip ve yöneticilerinin top yekûn tepki göstermesi. Bir kargaşa ortamının oluşması.

Neden tüm bu kargaşa durumunun başlamasını %100 Fenerbahçe'ye bağlıyorsunuz, sonuçta gol atan futbolcuyu tekmelemedi oyuncularımız? Ki sahada sayısız üst düzey mücadele pozisyonları oldu ve her iki takım oyuncuları da pozisyon bitimlerinde profesyonel bir şekilde ellerini sıktılar. Neden Fransız taraftarların oyuncularımıza yaptığı tahrik ve terbiyesizliğin sonucu Fenerbahçe ekibi Fransızlara haddini bildirdi şeklinde bakmıyorsunuz olaya?

2 sene Avrupa'ya gitmemizi engelleyen zihniyetin, düşüncenin uzantıları bu düşünceler.

Ve son olarak provokatif bir konu ve halen kilitlenmemiş olması ve silinmemiş olması da ayrı düşündürücü. Çok enteresan.