Bu forumun modunun durumunda "galatasaray" yazıyor kimi kime şikayet ediyorsun hocam

Bak bu forumda en az 3 yıldır gs-fb çatışmalarına dahil olurum sana yemin ediyorum yalan atıyorsam en adi ******** olayım geseli tayfa her zaman tolere ediliyor, lışkırtılıp aynı ağırlıkta karşılık veren FB'li birisi banlanmıştı özelden konuşmuştuk dertleşmiştik adamı göz göre göre harcamışlardı. Bunun çözümü de yok zannedersem coşkun gsli kadro da gsli forum yönetimi gsli yani.
Normalde bu zihniyetine sahip olan kişilere çok şey söylenmez çünkü anlamazlar. Sadece kendi bildikleri doğrudur söz konusu futbol olunca kullandıkları dil sadece tartışma odaklıdır..
Coşkunda Galatasaray’lı dediğin ve olaya dar bakış açışı ile baktığın için gösteriyorum. Biz at gözlüğü takmıyoruz. Kim başarılı ise tebrik eder saygı duyarız. Benim geçen gün Fenerbahçe ile ilgili yazdığım tebrik yazım;
https://www.r10.net/1091462571-post13.html
Birde benim adıma konuşmuş..
Fenerbahçe’de bizim Galatasaray’da bizim.. Bir takım eksik olsa ligin tadı tuzu kalmaz biraz mantıklı düşünün.. Hepsi bizim ülkemizin takımları. Sporu küfür için kullanan, bir takımı destekleyip diğer takıma küfür eden, kendi tanımını tutmayan taraflarla körü körüne gözü kapalı kavga eden herkes benim gözümde
cahildir. Bu kadar açık ve net.