ilayda87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her iliskinin dinamigi farklidir. aslinda direkt kendisi ile konusma firsatiniz olursa daha saglikli olur. belki sadece ilgi istiyor diye trip atiyor belki ayrilmak istiyor bunu biz yorumlayamayiz. umarim hakkinizda hayirlisi olur. iyi geceler.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocukça ergence hareketler.
Oskarbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimsenin aklına uyma kral 3. kişilerin aklına uyarak ilişkine daha çok zarar verir sen yaşıyorsun ilişkiyi sen biliyorsun herşeyi kalbinin sesini dinle ama şahsi fikrim sevmese veya saygı göstermese sevgilim var deyip konuyu kestirip atmazdı
Dijitella adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlara aldırma üstad. Bir kız sevmese, değer vermese bunları yapmaz, tepkisiz kalır. Suç biraz sende söylememen lazımdı bu tarz şeyleri.
Kız gerçekten seni seviyor belli. Tekrar barışmaya odaklan derim.
ilayda87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha once bu tarz tartismalariniz oldu mu? ozellikle yakin zamanlarda ?
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer gecenin 2-3 ünde "ben hiç çocuk olmadım ki" şarkıları dinleyerek i.tihar düşüncelerine gark olmak istemiyorsan sil gitsin hayatından. Sen onu hayatından silmezsen evlilik olursa o senin hayatını siler. Demedi deme.
Rimmose_99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öfke patlaması yaşamana gerek yok. Hayatın gerçekleri var. Birisi kadın ya da erkek senin yanında kalmak isterse kalır. Kalmak istemiyorsa bahaneler hep hazırdır. Çok güzel bir söz var 'birisiyle benim aramda kalırsanız beni seçmeyin" diye hayat tam da bu sanırım.
yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olgunlaşmamış bir çocuk daha kendisi sanırsam
Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinizde haksızsınız
Belusoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıl hocam ilerde çok pişman olursun evliliğe giderse daha çok sıkıntı yaşarsın tecrübeyle sabittir..
yorumlarınız için teşekkür ederim şuan beni engelledi herhangi birşey yapip ustune gitmeyecem sessiz kalıcam umarım yaptığü toksikliğin farkina varir iliskinin bitmesini istemiyorum