mastermedic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen rahatsızmısın? Ben sağlık personeliyim ve senin kadar bilmiş bilmiş konuşuyorum bide youtube dan video almış bana atmış sinirini başka bir yerde çıkar ben senin stres topun değilim varsa kbb uzmanlık belgen veya sağlık diploman koy yoksa boş rüzgar yapma
Bak bilader seni ciddiye alıp cevap veriyorum normalde takmadan geçmem lazım. 2018 yılından beri dış kulak yolu iltihabı ve kulak mantarı hastalığı çekiyorum. Özel hastahane ve devlet hastahanesi olmak üzere çok fazla hastahaneye gittim bu hastalık yüzünden. Çoğu dönemde kronik şekilde ilerliyor. Çok fazla ilaç kullandım hangi ilaç işe yarıyor hangisi yaramıyor biliyorum çünkü test ettim doktor tavsiyesi ile. Fayda etmeyen ilaçları doktor değiştirdi. Sadece 1 tane ilaç işe yaradı oda 1 yıldır Türkiyede üretilmiyor. Şimdi gelelim tedavi yöntemine. Bütün doktorlar ilk önce mantarlı ve iltihaplı tıkanık bölgeyi temizleyip ardından ilaç ve damla tedavisi yaptı. 1 kere bile aksine rastlamadım. Randevu yakın diye küçük bir ilçe hastahanesine gittim ve böyle bir sonuçla karşılaştı. Bazı durumlarda temizlense bile geçmiyor. O durumda 1 haftada 1 temizletmeye giderdim. Senin sağlık görevlisi olman hiçbir şeyi değiştirmez. Başka bir branşın doktoru isen yorum yapman özgürlüğünü vermez. Hele doktor hiç değilsen hiç konuşma bence. Ben de zaten bu konuda uzmanım demedim. Geçmiş tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Günümüzde malesef artık hastahane temizlikçileri bile doktor tavrı atıyor çözemedim.