dumbythegrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bir kaç gündür pazardayım, F/P bir backlink paketi arıyorum, genelde kimse örnek rapor göndermiyor artık ama bir arkadaş gönderdi sağolsun, kendisi bu postu görürse kızmasın, zaten linki de sansürlüyorum.

Ama arkadaşlar bu nedir gerçekten?

https ://su***.siteismi***.edu.hk/login?url=hedefsite*.com

Bunu backlink diye rapora ekliyorlar, bu sadece bu arkadaşın işi değil, şu an forumdaki backlink paketlerinin belki yarısı böyle, kimseyi zan altında bırakmaya çalışmıyorum lütfen gelip nefret kusmayın ama bu nedir gerçekten. Bunun backlink olarak nasıl bir değeri olabilir, raporda belki bunun gibi 30 tane link var, edu backlink adı altında url redirect'lere hedef sitenin adresini koyunca bu nasıl backlink oluyor. Bu bir sayfa değil, içerik değil, isteyen oraya istediği adresi yazar zaten.

Bu şekilde insanları apt*l yerine koymanın kime nasıl faydası var?
Tavsiyem bütçeniz kısıtlıysa F/P backlink paketi almayın, bunun yerine biraz araştırın kendi çalışmanızı yapmayı deneyin. Çünkü alacağınız çoğu paket böyle olacaktır neredeyse hepsi şişirme.
Forumda backlink paketi bizde satacaktık fakat yaptığımız incelemelerde aktif konuların çoğunda şişirme backlinkler havada gezdiğinden rekabet edemeyeceğimize karar verdikç
Zira biz tüm çalışmalarımızda minimum düzeyde backlink alıyoruz, alınan backlinkin adedi değil kalitesi önemli bize göre.