darkland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garanti miles&Smiles Platinum kullanıyorum 20 yılı aşkındır. Usd harcıyorum ortalama her 500K (tl) harcamaya bir şehir içi uçuşa denk gelecek mili yakalıyorum. Eğer yılda uzak doğu veya ist/ny 3 4 kez yaparsam avrupa biletide denk geliyor ben tümünü magazada kullanıyorum eş dosta mutfak robotu vs alıp hediye ediyorum. Önceden çok avantajlıydı arkadaşları ispanyaya maç için uçak bileti ısmarlıcak kadar güzel mil kazandırıyordu. Sonra at hırsızları peydahlandı mil satışı, mil transferi, aktarımı vb yan meslekler çıkartdılar ondan sonra 1M (tl) vs harcarsan anca güzel bir uçak bileti vs alabiliyorsun.. Hiç bir espirisi yok.

Statu mil toplayıp seviye atlayabiliyorsun.. Önceden şöyle bir güzelligide vardı vip lounge'lara ücretsiz girebiliyorduk sonra 50 usd girebilir olduk sonra ben american express platinum geçtim o çok çok daha iyi.
Tam olarak aradığım cevaplar hocam çok çok teşekkür ederim.

Garanti bankasına ait American Express Metal The Platinum Card'dan bahsediyorsunuz doğru mudur?
Faydaları pratikte kazandırdıkları hakkında bilgi paylaşabilirseniz çok çok sevinirim