bu sorunu cozmek ve marka kimligini videoda korumak icin su iki yontemi kullanabilirsiniz
kullandiginiz video yapay zeka aracinda (luma dream machine kling gibi) gorsel ve metin girdisini ayrıştırın logo ve yaziyi ilk gorselin uzerinde degil video uretildikten sonra son asamada capcut premiere veya yapay zeka tabanli bir kurgu araciyla dısarıdan katman olarak uzerine ekleyin bu yolla logo ve metin asla bozulmaz ve her zaman net kalır
gemini disinda gorsel metin ve logo koruma konusunda pazar lideri ve en basarili cozumleri sunan model runway gen-3 alpha dir runway uzerindeki motion brush ve advanced controls ozellikleri gorselin hangi alanlarinin sabit kalacagini ve sadece nerelerin hareket edecegini belirlemenize olanak tanidigi icin logoyu sabit tutup cevreyi hareket ettirmenizi saglar
ayrica luma dream machine de ilk kare ile son kareyi net vererek aradaki hareketin bu gorselleri referans almasini saglayabilirsiniz boylece logo ve yazi baslangicta ve bitiste net kalmaya calisir
en net cozum logo ve metni videoyu urettikten sonra uzerine eklemektir umarim isinize yarar hocam faydali olduysa mesaji en iyi cevap cozum olarak isaretleyip r10+ ile desteklerseniz cok sevinirim
Ben her zaman Flow'u tercih ediyorum.
Teknik olarak önce storyboard çıkarıp, storyboard üzerinden videoyu oluşturmayı kullanıyorum.
İstem storyBoard ve sonuç aşağıda:
Tek ve net cevap vereyim hocam;
Seedance 2.5
eğer bunu kullanırsanız 30 veya 50 olması lazımdı sanırsam referans görseli verebiliyorsunuz, ve muazzam videolar ortaya çıkıyor
hepinize çok teşekkür ederim.