Merhaba,

İlanınız üzerine sizinle iletişime geçmiş bulunmaktayım, ben 20 yaşında C#,C++,PYTHON,PHP,HTML,CSS,JAVASCRİPT dillerini bilen Freelancer bir gencim.
Henüz okumakta olup aynı zamanda geçimimi sağlamak için freelancerlık yapıyorum.
Kısaca size yaptığım işlerden bahsetmek gerekirse, Oyun botları(otomasyon/makro gibi veya hile), Anti-hile, web tasarım ve yazılım.
Bir çok otomasyon sistemlerinde uzmanım, özellikle belirttiğiniz XML üzerinden veri çekip bunu yansıtmak benim için oldukça basittir, dilerseniz örnek xml iletirseniz örnek çalışma size sunabilir duruma göre ilerleyebiliriz.
Daha öncesinde otomatik borsa al sat/takip bildirimi(x, b fiyatın altına düşünce/yükselince telegramdan bildirim yolla), XML verisini veritabanına eksiksiz işle(sizin aradığınız), .txt den veri çekme yansıtma. Telegram/Whatsapp hesap/numaralarına görselli görselsiz istenen mesajı iletme gibi bir çok çalışmam oldu. Örneğin telegram/whatsapp üzerinden örnek vereyim, müşterimin bir data dosyası vardı ve burada isim numaraları bulunuyordu, bu data dosyasını sisteme yüklüyor, sistem numaraları ayıklıyor ve whatsapp/telegramda olup olmadığını kontrol ediyor. Telegramda ise telegrama, whatsappta kayıtlı ise whatsappa ilgili metin/mesajı iletiyordu.

Gibi gibi 10 senedir ilgileniyorum bir sürü projem var ancak sizi daha da tatmin etmesi açısından benimle iletişime geçerseniz size örnek çalışma yapıp 1-2 saat gibi çok kısa sürede iletebilirim.
Fiyat açısından bilgi vermem gerekirse 3-5 bin gibi uygun bir fiyata 1 gün içerisinde eksiksiz / hatasız / kusursuz isteğinize uygun bir çalışma sunabilirim.

Whatsapp: 0507 767 2483

Teşekkürler, saygılar.