Nordlig adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zekâ konusuna biraz farklı bir yerden bakmak istiyorum. Herkes yapay zekâyı bir kazanç kapısına dönüştürme peşinde. Bunu anlayabiliyorum; sonuçta beş sene önce bir animasyon yapmak ekip işiyken, şimdi bir prompta bakıyor. Kodlamada, görsellikte, müzikte… İnsanlar doğal olarak bunu gelire çevirmeye çalışıyor.
Benim ise çok şükür hâlim vaktim yerinde. Yapay zekâ benim için tamamen bir hobi hâline geldi. Bir şeyi sıfırdan yapmak ve yaptığım şeyin sonucunu anında görmek bana büyük keyif veriyor. Web sitesi, mobil uygulama, oyun, animasyon, video, görsel, müzik… Her şeyi yapıyorum. Bir kazanç hedefim hiç olmadı; sadece hobi olarak görüyorum.
Gelişmeleri takip etmek, yeni modelleri ve yeni araçları denemek, bir şeyler üretmek bana gerçekten haz veriyor.
Kısacası, hiç kazancım yok çünkü hiçbir zaman kazanç tarafında olmadım. Ama yapay zekâ benim için hayatımın en güzel hobisi oldu diyebilirim.
Vallahi ben de aşırı keyif alıyorum hocam. Daha 1 kuruş nasip olmadı.
Tarayıcı oyunu geliştiriyorum 1 senedir. Bitti sayılır ama canlıya alasım gelmiyor. Sürekli geliştiriyorum.